На тържествения водосвет: Директорът на „Социално подпомагане” Р. Петкова благодари на кмета на Ихтиман К. Илиев за новата сграда на агенцията в града

Изпълнителният директор на Агенция „Социално подпомагане” Румяна Петкова благодари на кмета на община Ихтиман Калоян Илиев, предоставил сграда на ул. „Иван Вазов” 10, която се превърна в новия дом на дирекцията „Социално подпомагане” в града. Сградата беше основно ремонтирана от Агенцията „Социално подпомагане”, а с тържествен водосвет служителите прекрачиха прага. На церемонията присъства зам. изпълнителният директор на АСП Виктория Тахова, която връчи поздравителния адрес от Румяна Петкова на директора на ДСП – Ихтиман Зорница Георгиева. В него Петкова изказва благодарността си към кмета Илиев за новата сграда и предоставената чудесна възможност за подобряване нивото на социалната работа и условията на труд на социалните работници. Тя приветства и служителите за новата придобивка. 

Гости на събитието бяха още зам.-кметът Даниела Митева, секретарят Петър Янински, председателят на Общинския съвет Николай Начев, началникът на МВР – гр. Ихтиман Лъчезар Колев, директори на дирекции и институции. Кметът Илиев поздрави Зорница Георгиева – директор на Д„СП“, както и целия й екип, пожелавайки им здраве. Подготвен бе и подарък – микровълнова печка. Новата сграда на Дирекция „Социално подпомагане“ – Ихтиман се намира на ул. „Иван Вазов“ №10, която бе дадена за безвъзмездно ползване с решение на Общински съвет – гр. Ихтиман.