„Ауди А4” се натресе в табела край Маджаре, собственикът Ангел Джоргов от Говедарци: Колата ми беше открадната

Возилото е излетяло от пътя при самоковското село, смачкано е до неузнаваемост

 

Лек автомобил „Ауди А4” самокатастрофира към 7,30 ч. на изхода на главния път в с. Маджаре. Шофьорът, управлявал автомобила към момента, е неизвестен.

По неофициални данни МПС с регистрационни номера СО5345 АН е собственост на Ангел Джоргов  от с. Говедарци. Ужасяващата картина потресе стотици минувачи, а автомобилът не бе вдигнат часове наред. Водачът на лекия автомобил е изгубил управление на колата, излиза от пътното платно и се е ударил в указателна табела. Неизвестният водача на МПС-то не е съобщил за инцидента на органите на реда, не е търсил и съдействие на граждани на пътното платно на пътя между селата Маджаре и Мала църква. Сигналът е подаден от случайни минувачи по-късно. “При подобна ситуация задължително се изчаква пристигане на КАТ за съставяне на протокол, но не е направено“, коментират местните.

След удар в указателен стълб “Маджаре“ табелата е  демонтирана, казаха очевидци от селото. Вследствие на инцидента е видно, че автомобилът е тотална щета, коментират запознати. По-късно служителите на МВР са призовали на разпит собственика на автомобила Джоргов. Той е бил намерен на работното си място в завод “Самел“. Пред криминалистите Джоргов е споделил, че автомобилът му е бил откраднат през нощта от неизвестни извършители, които са самокатастрофирали.  Хора от селото споделят, че към 7,00 ч. Джоргов е забелязан в местна кръчма да пие кафе. Не става ясно към момента дали той е управлявал автомобила, или в действителност му е бил отнет от крадци. РУ-Самоков разследва причините за инцидента.