Репортерът на в. „Вяра” Богомила Михайлова с екипа на Пламен Попов

 

В дебютната си книга Пламен Попов разкри как е превъзмогнал наркотиците и как чрез редица провали е стигнал върха

Щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място, Йорданка се изправи пред публиката и призна: Връщам се при любимия си в Барселона

 

Носителките на титли за красота Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество. Топкрасавиците и репортерът на в. „Вяра” Богомила Михайлова присъстваха на дамската предпремиера на дебютната книга на Пламен П. Попов „Предприемачът”.

Евгения Калканджиева се включи активно в представянето на книгата.

Припомняме, Богомила Михайлова отпразнува рождения си ден по време на курс за успеха, което обучение я научи да живее живота си, докато му се наслаждава, и да се поздравява за всекидневните успехи, които постига. Домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичен хотел. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как като тийнейджър волята и характерът му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи „Книгата, която чета”. Дамите, които бяха мнозинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов.

Известни моделки присъстваха на представянето на дебютната книга на Попов.

Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведеният от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне. Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции. Тя сподели пред множеството поредица от проекти, част от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и инициативност. Вдъхновена от откровеността й, една от участничките излезе на сцената и се изправи пред най-големия си страх – този от отхвърляне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката, се обади на своя любим с радостната новина, че до края на април се връща при него в Барселона, заедно с детето си. Пламен П. Попов е социален предприемач, има над 15-годишен опит в бизнеса в България. Подписва първия си милионен договор още на 25 г.