Десет медала донесоха възпитаниците на Славей Христов от Румъния

Участниците медалисти от СК ГОДО

Златни медали спечелиха Гергана Христова, Живка Петрова, Марио Тушков и Стоян Белчев

 

Десет медала донесоха възпитаниците на Славей Христов от Румъния в международния турнир по киокушин карате за Купа „Дунари”.

Спечелилите медали от турнира състезатели на СК ГОДО

За участие в турнира главният треньор на петричкия СК ГОДО Славей Христов заведе десет състезатели. Всички те се представиха отлично.

Златни медали спечелиха Гергана Христова, Живка Петрова, Марио Тушков и Стоян Белчев. Среброто извоюваха Валери Въчков, Парис Блажев, Мариета Арабаджиева и Димитър Христов. Бронзови медали взеха Димитър Стефанов и Иван Камов.

Димитър Христов

Веднага след пристигането си в Петрич Славей Христов бе с голямо настроение и сподели: „От участие в участие моите възпитаници растат нагоре.

На турнира в Румъния имаше над 300 състезатели от различни страни. Възхитен съм от представянето на десетте състезатели, които се окичиха с различни медали и обраха овациите на зрителите. Изказвам специална благодарност на Ротари клуб – гр. Петрич, които покриха част от разходите за участието ни, както и на родителите на състезателите.

Димитър Христов
Гергана Христова

Отпуснатата до момента субсидия от общината не достигна. Надявам се за следващото ни участие на Републиканското първенство да получим нова субсидия от общината, също и да бъдем подпомогнати от някои фирми.