Ипотекирани домове кацнаха на тезгяха в Дупница, продават стаята на сем. Гиздови за 18 000 лв., къщата на Емил Василев падна до 6751 лв. 

Елиза Христова

 

Частни съдия-изпълнители напълниха списъците си с къщи и апартаменти за продажба из Дупница.

За тази къща се искат само около 8000 лв.

ЧСИ Елица Христова сложи на тезгяха едностаен апартамент в жк „Бистрица”, който според нейните документи е собственост на Антоанета Манова. Домът се продава заради задължения към банкова институция.

В тази кооперация се продава стаята на Гиздови.

Първоначалната цена, на която се предлага, е 22 746 лв. Елица Христова е обявила за продан и 60 кв.м къща на ул. „22 март” в Дупница. Цената е 6751 лв., като длъжник е записано името на Емил Василев от Бобов дол. Цената на имота му непрекъснато пада, но от снимките е видно, че къщата не е в особено стегнато състояние. Този имот също е ипотекиран.

Етажът от къща на Заякови

Частен съдия-изпълнител Валентина Александрова-Ангелова в своя списък предлага за продан стая от 34 кв. м на ул. „Ботьо Петков” в Дупница. Стаята е обявена за 18 000 лв. Стаята е собственост на Агничка Гиздова и на Георги Гиздов. Стаята е ипотекирана. Същият съдия-изпълнител сложи на тезгяха и 93 кв.м етаж от къща на ул. „Баба Тонка” в Дупница за 33120 лв.  Етажът е собственост на Стефка Заякова и Първан Заяков от Дупница. Етажът се състои от входно антре, две стаи, столова с кухненски бокс и баня с тоалетна и тераса. Има и гараж от 20 кв. м. Върху имота тежи ипотека