Катя Кирянова омая с рецитал десетки почитатели, близначките Филатови и Иван Дяков в Благоевград, писателката Е. Йорданова: Поетеса с голямо сърце

Тони Асенова и Лили Трендова

За поетите от Петрич кметът Димитър Бръчков бе осигурил автобус, всички получиха автограф

Рецитал по стихове на Катя Кирянова събра в Благоевград десетки ценители на художественото слово.

Красимира Кацарска

Залата бе изпълнена до краен предел от почитатели на поезията на Катя Кирянова. Актьорът Петър Кьосев прочете избрани стихове от най-новата й книга “Не си отивай, любов” и Кирянова с 50 години творческа дейност.

Иван Дяков и Фидана Даскалова

Тя е издала 45 книги, от които 21 детски книжки и 24 книги с поезия, проза, хумор и сатира. В началото на месец април тя представи в Благоевград и първия си роман.
На творческата вечер любовната лирика на Катя Кирянова представи Красимира Кацарска. Изказаха се проф. Кирил Костов, проф.

Паун Гешев

Фидана Даскалова, поетите от “21-ви век” Паун Гашев и Лили Трендова, която пожела авторът сама да прочете свои любими стихове. Катя рецитира някои от любимите си творби, а за книгите си казва, че са нейни “деца”.

Катя Кирянова – вдясно

Писателката Евгения Йорданова сподели спомени от дългогодишното си приятелство с Катя Кирянова и прикани да си вземат от книгите, за да останат по-дълго в компанията на поета с добра душа и голямо сърце, откликвало на всяко дете в нужда.

Евгения Йорданова

Сред присъстващите в залата бяха певецът Иван Дяков със съпругата си и дъщерята, сестрите близначки Мария и Магдалена Филатови, които са студентки в ЮЗУ, внучката Катрин – също студентка в Благоевград, певицата Христина Маркова и др.

За поетите от Петрич кметът Димитър Бръчков бе осигурил автобус. Всички получиха автограф от талантливата Катя Кирянова, а тя получи много цветя и най-добри пожелания.