Внучката на пророчицата Ванга – Димитрина Митрева, омъжи дъщеря си Кристина в Благоевград, щастливецът е петричкият полицай Владислав

Щастливите младоженци Владислав и Кристина

 

Кристина получи ценен подарък – златна монета, която се предава в рода на Ванга

 

Дъщерята на внучката на петричката пророчица Ванга – Димитрина Митрева – Кристина, вече е омъжена жена.

Близки и роднини викаха „горчиво” на сватбената церемония в Благоевград.

Красивата Кристина размени клетви за вечна вярност и любов със своя избраник Владислав Пашалиев. Младоженецът е петричанин, по професия е полицай. Сватбата се състоя в Благоевград. Двамата млади получиха благословия лично от дъщерята на Ванга –Венета, която дойде от Петрич за сватбата.

Ванга

За сватбата си Кристина получи ценен подарък – златна монета, която се предава в рода на Ванга. Пророчицата някога я дала на своята дъщеря, Венета я е дала на Димитрина и сега монетата реликва отива в семейството на хубавата Кристина, твърди „Труд”. Булката пък обеща, че ще спази традицията и ще предаде монетата на своите деца.

Димитрина Митрева бе много стилна

„Имах едно невероятно детство, за мен Ванга беше и си остава просто моята баба. Може да нямаме кръвна връзка, но имаме нещо много по-силно – духовната връзка”, споделяла е Димитрина Митрева. Тя е завършила Югозападния университет. „Аз съм израснала покрай нея, детството ми е минало като на всяко дете – в двора на баба му. Галела ме е, държала ме е в скута си, учила ме е да бъда добър човек, първите уроци в живота получих от нея и майка ми. Първите гозби като ученичка съм направила по нейни заръки и рецепти. Още като малка разбирах, че има способности, но аз ги приемах за нещо естествено, нещо дадено. Тази дарба й бе дадена от Господ и аз вярвам, че и сега ни помага”, откровена е внучката.