70-годишен мъж от с. Джерман е задържан в ареста на РУ-Дупница в края на миналата седмица за притежание на наркотични вещества. При извършените процесуално-следствени действия в дома му са открити и иззети 176.96 грама канабис. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ-Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Излагация. Хората произвеждат легално качествена марихуана и част от печалбата се връща обратно в общината във формата на данъци и такси, а у наше село задържаме старци и не пипаме истинските мафиоти! Срам! Нека община Дупница да регламентира производството и продажбата на марихуана и така да даде добър пример на страната ни. И който иска, нека си пуши качествен продукт произведен по GMP, а пък който не иска, просто не пуши. Просто е! Як контрол, повече пари у касата на Дупница и мирно село.

  2. До коментара на „СПИЦИ“ Бреи че си запознат с GMP.Ти да не си некои Хефекар.Там всичко е по GMP.Аман от наркомани в тоя град .Много тъпа идея с легализирането на марихуаната.

Comments are closed.