Продавачката с 15 г. стаж Христина Вангелова смени Кремена Велинова като кметски наместник на с. Голем Върбовник

Кремена Велинова (в средата)

Продавачката с 15 г. стаж Христина Вангелова смени Кремена Велинова като кметски наместник на с. Голем Върбовник

 

 

Нов кметски наместник има бобовдолското село Голем Върбовник. От 10 април поста заема Христина Вангелова, която е кметски наместник и на селата Паничарево и Блато. Тя е назначена със заповед на кмета на община Бобов дол Елза Величкова след освобождаването на досегашния кметски наместник на Голем Върбовник Кремена Велинова, която преди 2 г. се е пенсионирала.

Елза Величкова

„Кремена Велинова е подала молба за напускане и е освободена по взаимно съгласие. Нейните ангажименти ще изпълнява Христина Вангелова, която има опит. Важно е да се знае, че в селото няма да има избори”, обясни пиарът на миньорската община Валери Радлев.

„Ще съчетавам работата в трите села. По 2 дни съм в Паничарево и Голем Върбовник и един в Блато. В Голем Върбовник с постоянна регистрация са около 140 души, а живеят около 160. Най-наболелият проблем на селото в момента са две улици, които трябва да се ремонтират. За това е подадена инфорамация в общината и се надявам, че проблемът ще бъде разрешен”, коментира Христина Вангелова. Тя е на 51 г. Завършила е „Облекло и обувно производство” в бившето СПТУ по облекло и обувно производство (сега Гимназия по облекло и стопанско управление) в Дупница. 15 г. е работила като продавачка в ПК „Юрий Гагарин” в Паничарево. Това е третият й мандат като кметски наместник в селото.

Сигнализирайте ни за всякакви нередности, гафове и несправедливости на редакционните телефони, имейли, вайбър и месинжър, а също и на фейсбукстраницата ни! Ние сме с вас!