Номинираха досегашния лидер Гергана Виделова, Даниела Стоянова и Радослав Шопски за председателския пост в ГЕРБ-Бобошево

Гости на събранията бяха Кирил Калфин, Радослава Чеканска и Виктор Янев.

Иван Николов и Таня Иванова ще се борят за поста в Трекляно

 Досегашният председател Гергана Виделова, председателят на ОбС и координатор на Жени ГЕРБ Даниела Стоянова и Радослав Шопски са номинирани за лидерския пост в ГЕРБ-Бобошево. Това стана на редовното отчетно-изборно събрание. Такова събрание бе проведено и в Трекляно. На тях бяха направени отчет на работата им и номинации за нови ръководства на структурите. Гости на събранията бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска и общинският лидер на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев.

Момент от събранието

В най-малката община в България – Трекляно – за председател бяха номинирани Иван Николов и досегашният такъв – Таня Иванова. Две номинации бяха направени и за организационен секретар – на общинския съветник и секретар на ГЕРБ – Трекляно до момента Ани Симеонова, както и на Николай Асенов. Пет бяха направените номинации за членове на общинското ръководство. Анализ на дейността на политическата сила в община Бобошево от 2015 г. до момента направи Гергана Виделова, която е общински съветник в местния парламент и досегашен председател на структурата на ГЕРБ там. За нов ръководител номинации получиха отново Гергана Виделова, както и председателят на ОбС и координатор на Жени ГЕРБ Даниела Стоянова. Присъстващите номинираха за ръководител и Радослав Шопски. За организационен секретар на ГЕРБ – Бобошево номинациите бяха четири –  Валентина Николова, председателят на Младежи ГЕРБ Миглена Георгиева, Боряна Василева и Радослав Шопски. Четири бяха номинациите и за членове на ръководството. Новите ръководства на общинските структури в Бобошево и Трекляно ще бъдат окончателно утвърдени след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.