Дъщерята на кюстендилския пилот Зендер – Ванеса, най-бурно аплодира батковците на картинг надпревара в Кюстендил, фен е на бързите коли

С татко на картинг състезание

Дъщерята на автомобилния пилот Васил Тодоров-Зендер от Кюстендил – Ванеса, стана най-малкият фен на картинг надпревара на писта “Пауталия”.

Ванеса се разходи и из боксовете.

Чаровната Ванеса, която през юли ще направи 5 г., бурно аплодираше изявите на батковците в състезанието в компанията на своя татко. Преди това тя прояви интерес към картингите и се поразходи из боксовете. Дали  Ванеса ще тръгне по стъпките на своя татко, само времето ще покаже, но е факт, че тя проявява интерес и към скоростните надпревари, и към автомобилите, и към картингите. Още от мъничка тя е част от почти всяко състезание на татко си и като талисман на отбора му носи много успехи. В същото време Зендер е в усилена подготовка за участието си във втори кръг от Национален шампионат по планинско изкачване „Благоевград – 2018“. Вече втори сезон Васил Тодоров е част от благоевградския клуб “Диамо”, а по 4-километровото трасе от кв. „Еленово” към с. Делвино той ще стартира с автомобила си “Опел” в клас МС3 до 2000 куб.