Номинираха ново ръководство на ГЕРБ-Кочериново, за лидер се борят Елена Везенкова, Даниела Миланова, Стоян Манчев и Славчо Иванов

Момент от събранието в Кочериново, гост на което беше К. Калфин.

Бояна Сотирова, Божидар Йосифов и Здравка Ценева получиха номинации за организационен секретар

Ново общинско ръководство номинира структурата на ГЕРБ в Кочериново. Четири бяха направените номинации от присъстващите за нов общински координатор: Елена Везенкова, Даниела Миланова, Стоян Манчев и Славчо Иванов.

По време на отчетно-изборното събрание бяха направени номинации и за организационен секретар. За такъв в ГЕРБ – Кочериново бяха номинирани Бояна Сотирова, Божидар Йосифов и Здравка Ценева. Даниела Миланова, Здравка Ценева, Стоян Манчев и Елена Везенкова получиха номинации и за членове на ръководния орган на общинската структура.

Новото ръководство на ГЕРБ в Кочериново ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила. Гости на редовното отчетно-изборно събрание в Кочериново бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска, областният организационен секретар на ГЕРБ Емил Гущеров и председателят на партията за Кюстендил – Виктор Янев.

“Предстоят много важни избори догодина – първо за Европейски парламент, а след това и местните. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство”, заяви Калфин.