Новият общински съветник на Банско Ангел Недялков: Критичен съм към изпълнението на водния цикъл, не познавам кмета Икономов

Ангел Недялков

 

29-годишният Ангел Недялков от София заема мястото на починалия в края на месец март Александър Краваров. Баща му е от Велико Търново, но от години живее в Банско и участва активно в местните избори. Семейството подкрепя групата общински съветници водени от екскметът на Банско Александър Краваров, който почина миналият месец.

Ангел Недялков е завършил висшето си образование в Университета за приложни науки в Хага, Холандия, специалност „Международен бизнес и мениджмънт”. Той работи в сферата на туризма и притежава бизнес с внос на козметика.

Местният парламент дебатират програми за управление на отпадъците, за развитие на туризма и социалните дейности.

Съветниците обсъдиха отпускане на финансови средства за запис и заснемане на музикален видео клип на певческата фолклорна група “Добринишки бисери”.

Финансова помощ от Общината очакват и таекуондистите в Банско, на които им предстои участие в европейско първенство.

“С кметът Георги Икономов се запознахме наскоро. За почти 7 години от неговото управление, чак накрая се запознахме… т.е. надали каквото и да кажа, ще е реална оценка. За почти 2-та му мандата, живях в Банско само 3 години. Има неща, които е направил и одобрявам и обратно. Не одобрявам изпълнението на водния цикъл, там трябва да се направи по-задълбочен анализ. Критика търпи фирмата изпълнител. Питайте ме пак след 1 година” – заяви Недялков на въпрос на вестник ВЯРА каква е оценката му за кабинета “Икономов”.
Още подробности очаквайте в печатното издание.