Милчо Кирилов, Илиан Богомилов и Красимир Шукалски влизат в битка за лидер на ГЕРБ-Невестино, К. Калфин: С подкрепата на младите хора може да имаме свой кмет тук

 

 Силвия Борисова, Николай Никифоров и Илиан Богомилов бяха номинирани за организационен секретар

 

 

Милчо Кирилов, Илиан Богомилов и Красимир Шукалски бяха номинирани за председател на ГЕРБ-Невестино по време на редовно отчетно-изборно събрание на общинската структура.

Три бяха и номинациите за организационен секретар: Силвия Борисова, Николай Никифоров и Илиан Богомилов.

Отчет на дейността и анализ на всички изборни резултати от 2015 г. досега направиха Милчо Кирилов и Силвия Борисова.

Гости на отчетно-изборния форум в Невестино бяха народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин и Емил Гущеров – областен организационен секретар на партията и председател на ОбС-Дупница. „С много работа, с реализирането на полезни инициативи и с подкрепата на младите можем да спечелим следващите местни избори тук”, изрази увереност областният координатор на ГЕРБ. Емил Гущеров посочи, че в общините, където управляват кметове на ГЕРБ, се работи усилено и се подобрява инфраструктурата както в градовете, така и по селата. Той даде за пример Дупница, Кюстендил, Сапарева баня и Рила. Гущеров изрази увереност, че такива положителни резултати могат да се случат и в Невестино, ако общинската управа е от Политическа партия ГЕРБ. Окончателно новият ръководен орган на ГЕРБ-Невестино ще бъде утвърден с решение на Изпълнителната комисия на партията.