Пищна сватба в Симитлийско! Футболистът Кристиян Крушов окова с халка красавицата Силвия, казаха си „да” пред 1000 гости

Щастливите младоженци приемаха поздравления в ресторанта.

 

Майката на булката Емилия показа чеиза, цяло село Долно Осеново излезе да играе хоро на площада

 

 

Красавицата Силвия Сиракова каза „да” на футболиста и треньор Кристиян Крушов пред над 1000 гости на пищна сватба в симитлийското село Долно Осеново.

Булката Силвия бе съпроводена до олтара от баща си.

Сватбарите викаха „горчиво” колкото им глас държи и отпиваха от специалната сватбена ракия със снимка на младоженците. Родителите им Емилия и Ю. Сиракови и Галя и Антон Крушови бяха на върха на щастието и обгрижиха с внимание всеки един гост.

Майката на булката показа чеиза.

Сватбата събра цялото село в центъра, където на изнесен ритуал влюбените се врекоха във вечна любов. Булката бе доведена до олтара от баща си, а чаровните шаферки държаха в ръце разноцветни балони.

Кумовете Ирина и Влади Сиракови

Овациите обра и красивата шаферка Севдалина Николова. Подписите в брачното свидетелство Силвия и Кристиян положиха в специална шатра, украсена с много балони и цветя. Кумуваха Ирина и Влади Сиракови. Гостите останаха възхитени от чеиза на булката, който гордо бе показан на всички.

Севдалина Николова с останалите шаферки

Тържеството се пренесе в ресторанта, който едва успя да побере гостите, а цяло село не спря да вие кръшни хора в чест на младоженците. Красивата булка пък цитира мисъл на Луиз Хей малко преди сватбата си: „Днес е нов ден, неизживян никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг.”