Бурен купон! Пенсионери от Долна баня най-игриви на парти за 80-годишните юбилеи на Йорданка Босилина, Ася Панчева и на Никола Николов

Бурно парти си спретнаха пенсионерите от Долна баня по време на гостуване в Пазарджик. Хората от третата възраст от клуб “Надежда” в Долна баня с председател Атанаска Лазарова доказаха за пореден път, че са душата на компанията. Те играха хора и се забавляваха заедно с приятелите си от Пазарджик и Костинброд. Поводът за поредната традиционна среща на хората от третата възраст бяха рождените дни на 15 членове на клуба от тракийския град и най-вече 80-годишните юбилеи на Йорданка Босилина, Ася Панчева и на Никола Николов.

Домакини и гости бяха традиционно посрещнати по стар български обичай с хляб и сол и закичени със здравец. Последваха поздравите и честитките, поздравленията и пожеланията за здраве и дълъг живот, поздравителните адреси и подаръци от тримата председатели на пенсионерските организации. Тържественият обяд в чест на рождениците и юбилярите бе изпъстрен с много песни, стихове, хумор и, разбира се, кръшни танци и хора.

Всички доволни и щастливи се разделиха с пожелание за доскорошна среща на празника на люляка в Костинброд.