49-годишният Кирил Драков от Дупница оцеля по чудо при жестока катастрофа край село Самораново. Екип на вестник ВЯРА светкавично беше на местопроишествието.

Лек автомобил „Алфа Ромео“– комби , управляван от Драков, излязъл от завой  след бензиностанция „Никстар“, навлязъл в насрещното движение и се ударил в камион. В колата пътувал само той. 
За щастие двамата водачи са оцелели и са настанени за лечение в болницата в Дупница с различни наранявания, но без опасност за живота. Кирил Драковв е със счупени ребра.

Причината за катастрофата най-вероятно е висока скорост, участък след остър завой. Може и водачът да е изтървал волана по неустановени причини, възможно е и да става дума за техническа неизправност. Полицията установява все още причините за ПТП-то. На място пристигнаха три екипа- Пожарната, полицията и лекари от СЦ- Дупница. Участъкът е много опасен, тъй като е покрит с разлято масло, изтекло от двата автомобила и е изключително хлъзгав.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Пишете глупости не е карал с висока скорост и само шофьора на алфата е във болница и не сте се отзовали светкавично. Една след като всичко беше приключило тогава сте отишли. Стига сте писали глупости

  2. Пишете глупости не е карал с висока скорост и само шофьора на алфата е във болница и не сте се отзовали светкавично. Една след като всичко беше приключило тогава сте отишли. Стига сте писали глупости

  3. Как му е пробата за алкохол.Беше в насрещното.Добрече се е ударил в Бус, а не в кола.

Comments are closed.