Дарина Павлова

Филмовият фестивал в Кан е известен не само с интересните ленти от цял свят, които се представят, но и със своя червен килим, през който преминават всички гости.

Шантал Джефрис не оставя нищо на въображението.

Както на всички други награди или фестивали, всички звезди, особено дамите, се стараят да се откроят с красиви и оригинални тоалети.

Шантал с рокля като дантелено бельо

Мадам „Мулти” Дарина Павлова се барна с ромска туника в Кан. Бизнесдамата демонстрира шеметна форма и бедро, за което много жени биха й завидели. Дарина, която е известна с това, че е гост на всяко светско събитие, не пропусна да си направи селфи.

Моделът Барбара Майер

И дори влезе в световните медии заради своето нарушение на правилата. Освен това обаче българката привлече вниманието и с тоалета, който облече. Роклята спокойно можеше да мине за туника, каквито се носят по ромските сватби. И въпреки критиките относно избора си на тоалет и прекалено дълбокото деколте Дарина гордо се щракна с провокативната си рокля.

Талия Сторм

Шантал Джефрис, която се занимава с музика, присъства на фестивала в Кан, за да представи лентата „Всеки знае“. 24-годишната актриса и певица е заложила на дълга сребърна рокля, която оставя малко на въображението. Сребърният пръстен около пъпчето на Джефрис също събра вниманието на присъстващите. Някои потребители в социалните мрежи изразиха мнение, че тази част от роклята изглежда доста неудобна. На втория ден пък Шантал се появи в рокля, наподобяваща дантелено бельо. Моделът Барбара Майер също демонстрира дълъг бедър. Талия Сторм се появи на откриването в прозрачна рокля на цветя.