Река заля района на Еврейските гробища в Дупница, алармираха читатели на в. „Вяра”.

Илия Илиев

Пътят и улиците са подгизнали, отворил се е огромен кратер на улицата, потвърдиха и шофьори и пешеходци, минаващи в близост. Потърсихме за коментар ВиК шефа на Дупница инж. Илия Илиев. Ето какво заяви той:

„Става въпрос за голяма и сериозна авария на ул. „Бригадирска”. Веднага изпратихме наш екип на мястото, служителите вече са започнали работа по отстраняването й. Аварията е на довеждащ водопровод, голяма тръба е и повредата не е лека”, заяви Илиев.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не мога да разбера ,защо някой статии не могат да се коментират.Лидия Павлова – главния редактор прави цензура ,дискриминация към обикновенния читател да изказва публичното си мнение и гражданска позиция .Има любими теми на които заключва коментарите.Ще сезираме комисията.

  2. Не мога да разбера ,защо някой статии не могат да се коментират.Лидия Павлова – главния редактор прави цензура ,дискриминация към обикновенния читател да изказва публичното си мнение и гражданска позиция .Има любими теми на които заключва коментарите.Ще сезираме комисията.!!!

Comments are closed.