Ани и приятелката й успяват да фотографират мъжа с расото.

Никодим е бил духовник в обителта „Св. Благовещение“ край кюстендилското село Копиловци

Мъжът, облечен в расо, който притеснява ученички и мастурбира в градския транспорт в София, докато ги снима с айфона си, се казва Виктор, а светското му име е Никодим от петричкото село Първомай. Последната жертва на мъжа с попско расо е 15-годишната Анастасия, пред която на 5 май той развял мъжкия си полов орган в метрото. Докато се возят във влака, попът се качва на станция „Сливница“. „Трябваше да слизаме на следващата спирка и застанахме до вратата. Изведнъж забелязах този мъж. Отмести расото си и започна да размята члена си. Нямаше бельо. Сигурна съм, че видях пениса му. Много се изплашихме и двете“, спомни си тийнейджърката. Щом слизат, той ги последва. „Здравейте, момичета“, казва им тихо, а след това започва да прави неприлични жестове с ръката и устата си, имитирайки орална любов. Посочва им тоалетната при метростанцията. По време на всичко това той снима с айфона си. Ани и приятелката й успяват да фотографират мъжа. Историята им споделят и други момичета. Оказва се, че Никодим е бил духовник в гръцкия манастир в монашеската република Света гора Есфигмен, след като напуснал „Св. Благовещение“ край село Копиловци.

Съселянинът и състудент на схимонах Никодим – Митко Карамачев, разказа пред „Телеграф”, че преди години бил близък с бизнесмена Иван Кочев-Чомбе. Авер му е бил и Васил Маникатов, известен като наркобос. „Светското му име е Виктор Василев Чаев. От петричкото село Първомай е и е роден през 1968 година”, категоричен бе Карамачев. По думите му съселянинът му имал връзка с дама, която разбила сърцето му. Заради нея решил да стане монах. „Беше човек на лукса, живееше снобски”, спомни си Митко, с когото били състуденти в Скопие. Когато се върнал, Виктор се сближил с ръкоположения за архонт от Старозагорския митрополит Галактион Чомбе. „По-късно не се отделяше и от Маникатов”, разказа още състудентът на Никодим. “Все носеше скъпи айфони и смартфони. Даваше ги в заложната къща в града и там ги продаваха евтино. Знаехме, че ги краде от южната съседка”, убеден бе Митко.

 

1 коментар

  1. Не мога да разбера ,защо някой статии не могат да се коментират.Лидия Павлова – главния редактор прави цензура ,дискриминация към обикновенния читател да изказва публичното си мнение и гражданска позиция .Има любими теми на които заключва коментарите.Ще сезираме комисията.

Comments are closed.