Футболният отбор на ОУ „Св. Иван Рилски“ грабна купата на кмета Церовска в Перник, с 12 попадения Емануил Гогев стана голмайстор №1

 

Отборът по футбол на ОУ „Св. Иван Рилски“ грабна купата на кмета Вяра Церовска в Деня на българския спорт в Перник. Призът беше спечелен в 12-ия традиционен турнир по футбол, в който участваха ученици от 3.-4. клас от 13 училищни отбора.

Организаторите определиха и носителите на 4 индивидуални награди. Това са – най-добър вратар Константин Костов – 11-о ОУ „Елин Пелин“, за най-добър защитник е определен Янко Юлиянов от 10-о ОУ „Алеко Константинов“, наградата „Най-техничен състезател и полезен състезател“ се присъжда на Мартино Йорданов от СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“ и  голмайстор на турнира с 12 точни попадения е Емануил Гогев от ОУ „Св. Иван Рилски“.

Вицешампион в тазгодишния турнир е отборът на 10-о ОУ „Алеко Константинов“. Третото място спечели отборът на 11-о ОУ „Елин Пелин“, а на 4-то място в отборната надпревара се класира отборът на СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“.

Всички участници в спортните събития бяха поздравени от кмета на община Перник Вяра Церовска.