Дъщерята на дупнишката дизайнерка Райна Ковачка – Вили Иванова, завършва гимназията с пълно отличие, майка й уши роклята за абитуриентското парти

Райна Ковачка уши уникална рокля на дъщеря си абитуриентка Вили.

Началната учителка Елка Николова и деловодителката в прокуратурата Маргарита Кадийска пожелаха попътен вятър, танцьорите от „Багренци” бяха голямата изненада

 

Дъщерята на дизайнерката танцьорка Райна Ковачка от Дупница – Вили Иванова, вдигна лудо парти за завършването си.

Вили с Иво Иванов

Чаровната абитуриентка излиза като пълна отличничка от гимназия „Христо Ботев”. Плановете й са да кандидатства в Техническия университет.

Райна Ковачка и Вили с танцьорите от „Багренци”

Райна сама сътвори, уши и избродира роклята на дъщеря си за събитието. Майка и дъщеря получиха камара комплименти за външния си вид, двете даже приличаха по-скоро на сестри.

Елка Николова

Голямата изненада на партито бе фолклорен танцов ансамбъл „Багренци”, в който танцува Райна Ковачка. Тя бе на върха на щастието на изпращането на дъщеря си и с широка усмивка и чаша бяло шампанско поздрави всеки един от гостите.

Абитуриентката с Маргарита Кадийска

На абитуриентското парти гостуваха много роднини и приятели, както и добрият приятел на Райна – австриецът Харолд. Началната учителка в ОУ „Неофит Рилски” Елка Николова вдигна тост за здравето на абитуриентката, а деловодителката в прокуратурата Маргарита Кадийска й пожела попътен вятър и на добър час. Много щастлив от приятната суматоха около изпращането бе и братът на абитуриентката – Иво Иванов.