Ако хармонията в любовта и под завивките ви липсва в последно време, нищо няма да ви струва или навреди да изпробвате древното китайско умение фън шуй.
Писателката Анджи Ма Вонг, която написа бестселъра „Фън шуй – формула за любовта“, сега създаде и малки справочници за щастие и любов, пише edna.bg. Ето и няколко съвета от тях какво трябва да промените в дома си, за да царува хармонията вечно там:

Ако сексуалната ви енергия е много слаба, на ниско ниво и губите интерес към секса, тогава в северната част на жилището сложете повече син цвят, той ще ви върне изгубеното желание.

– Любовният, но и сексуалният ви живот, за да е по-богат и по-чест, всяка вечер седем поредни дни палете свещи с аромат на портокал, които със сигурност ще възпламени страстта.

Ако нямате партньор, но искате да намерите човек, с когото ще споделяте и добро, и зло, тогава окачете на стената в спалнята снимка на двойка гълъби. Енергията им ще привлече истинския мъж.

– За да продължи любовта ви възможно по-дълго време, освен снимка на партньора сложете и сърце от розов кварц. Така ще придобиете вечна любовна енергия.

– За да се радвате цяла година на любов и да сте изпълнени с положителна енергия, са нужни две рози във ваза във всекидневната стая или в трапезарията. Те ще помогнат да цъфнат и чувствата ви.

За да се отдадете изцяло на бъдещето си, не се товарете с детството си. Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и много лесно любовта ще нахлуе в живота ви.

В спалнята си не слагайте електронни апарати като например компютър, факс и т.н. Тяхната отрицателна енергия ще се прехвърли на вас и партньора ви и ще се карате често.

Никога не слагайте любовни символи в банята, защото в тях се събира унищожителната енергия на хорското излъчване. Това води до караници и късане.

Преди лягане използвайте ароматни сапуни, пудри и парфюми, които подсилват чувствата. Енергията ви ще възбуди вашия партньор и сексуалният живот ще ви бъде по-възбуждащ.

Дори и да не вярвате в силата на фън шуй, може пак да изпробвате някой от съветите. Няма нищо лошо в промяната. Освен това ще разкрасите дома си, пък кой знае – може и нещо да се промени към по-добро.