Кои са всъщност лошите момчета? За тях няма правила, те нарушават и налагат тeхните, за да могат да ги променят всяка секунда. На тях не може да се вярва. Не можеш да ги разбереш. Днес говорят едно, а утро друго. Много лъжат, но имат и много плюсове. Лошите момчета са често харизматични, готини, сексуални, активни и успешни. Умеят да говорят, добре, облечени са с добър вкус, забавни и екстремални са. Те могат да правят секс навсякъде, те нямат правила. Могат да ти кажат нещо по-палаво. Не се притесняват да спорят с теб, да те метне на рамо и да те изчука в колата още първата вечер. Не се притеснява да се скара с други мъже за теб. Разбирате ме, нали?

На него просто не му пука и той живее за момента!

Разбира се има много нормални мъже. Те са милички, любящи, отстъпчиви, подкрепящи, разбиращи, но и малко са мъже под чехъл. Не говорим за тях в момента. Те са просто пасивни и каквото и да правиш или не правиш – все едно, той ще си е там. Ако той е влюбен, просто ще си стои. Стига да не си му скъсала съвсем нервите. Но тези, които са лоши, са по-интересни. Защото точно с тях жените имат проблеми и точно заради тях ние ходим по психолози с идеята как да го хвана.

 

С ЛОШИТЕ МОМЧЕТА НЯМА РЕШЕНИЕ:

Сега ще ви дам много добро обяснение какво да правите с лошите момчета. Ще ви помоля първо да ми напишете, ако лошото момче е с вас, как проявява своето отношение. Пример: „Прави секс с мен и след това не ми се обажда.“, „Не се грижи за мен.“, „Не проявява загриженост, не ме пита как се чувствам.“. Как лошите момчета проявяват отношението си към вас, по какъв начин? Какво правят или не правят за вас? Не се интересува от моите чувства, забравя ме, изневерява ми, не си вдига телефона или вдига, само когато реши, не му пука много, предлага да правим тройки. Имате ли такива лоши момчета в своето поле? Как ви нараняват те? 1307366-1024x768-DesktopNexus_com1

Например: имат други връзки, абсолютни нарциси са, избират само себе си. Забравя рождения ти ден, не ти подарява подаръци дори за него… наранява те с лоши думи… Всичко това, което сега сте написали или помислили, дори и да не сте го написали, това е техния начин да получават и да дават любов. Щом са такива, това означава, че техните майки и бащи са проявявали любовта по този начин. В тяхната къща са видели как майката наранява бащата или бащата наранява майката. В техния дом нараняват с думи. Там са видели абсолютно нарцистични бащи или майки. Имало е изневери, никой не се е интересувал от техните чувства. И единствения начин да разбират любовта е този. Странен, тъп, извратен начин. Но, ако някой ги наранява, ако някой е лош и нарцистичен с тях, чак тогава те си казват “Ааа, това е любов!”.

И това, което си казват добрите момичета, когато срещнат лоши момчета е “Сега ще го накарам да се влюби в мен. Аз ще бъда толкова добричка и толкова миличка, че ще го стопля. Той не е срещал нормална жена преди. Аз ще го променя. Аз ще му дам цялата си любов и той ще разбере, че има и нормални жени. Не му искам парите, нищо не искам от него, искам само да сме щастливи. Той е толкова добър човек. Но той не го осъзнава, но аз ще му покажа. С моята любов ще го стопля”, нали? И ние започваме много да се стараем, много! Да се гримираме за него, да се обличаме добре, да говорим хубави неща, да се молим и да му се възхищаваме. Да му прощаваме изневерите, казваме “Той още е объркан, още не се е научил да обича. Не ми вдига телефона, явно е много зает.”. И го оправдаваме, оправдаваме, оправдаваме. Обаче факт е, че нищо не се променя. Ти пробваш едно, второ, трето и нищо не работи. Накрая той пак не ти вдига телефона!

КОГАТО СРЕЩНЕШ ТАКЪВ МЪЖ ПЪРВО СИ ЗАДАЙ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС:

„С какво съм го привлякла?“ Този тип мъже надушват жени с ниско самочувствие, които не вярват в себе си.

Второ – „Защо за мен любовта означава болка?“

ОТРАБОТИ НА ГЕЙШИ ПРОБЛЕМИТЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ.

Трето – „Готова ли съм да играя така цял живот или искам да стана ЖЕНА-Мечта и да променя живота си завинаги, да привлека мъж, който умее да обича и има отвореното сърце, готов за семейство и любов?“

Ако харесваш само такива мъже, време ти е за терапия!

Please follow and like us: