Войводата Стоян Божинов изтипоса мерцедеса на зам. областната управителка, оставен върху тротоар в Петрич, Антоанета Янчева: Паркирала съм правилно

Мерцедесът на Антоанета Янчева(на малката снимка) на тротоара

Лидерът на ВМРО: Хората питат дали Янчева отново е в командировка

 

Председателят на ВМРО-Петрич Стоян Божинов разпространи снимка на паркиран на тротоара мерцедеса на зам. областния управител Антоанета Янчева.

Стоян Божинов

Войводата публикува снимка в социалната мрежа с коментара: „Г-жа зам. областен управител на област Благоевград продължава да е в командировка. Кмете Бръчков?!”.

На публикацията на Божинов в социалната мрежа отговори самата Антоанета Янчева: „Стояне, Стояне… Да беше просто шофьор, човек да ти прости невежеството.

Божинов засне личния мерцедес на служебния паркинг на общината преди около месец.

Ама ти си и юрист??!! Има един закон -ЗДвП/ чл.98,ал.2,т.2/, ако го беше прочел, щеше да знаеш, че съм паркирала правилно”, на което Божинов отвърна: „Госпожо Янчева, според Вас аз съм невежа, ама Вие явно не сте добър юрист, тъй като не сте осъзнали какво съм написал. Не е само да четете закони, трябва и да мислите… С уважение, дали?”. Божинов обясни, че снимката му е била изпратена от гражданин, който се интересува дали Янчева е командировка в Петрич. Надка Шамлиева пък констатира: „Вече и аз ще си паркирам тойотата на тротоара, щом за мерцедеса може… Ужас, сигурно някой не иска да даде 1 лев за паркинг”.

Автомобилът на Янчева за втори път попада в полезрението на Божинов. Преди месец той засне същия автомобил на служебния паркинг пред общината, като обясни: „Маститата властимеюща ми заяви, че няма да си махне личната кола, защото е в командировка служебно! Трябва ли да обяснявам, че същата персона живее в гр. Петрич, но е в “командировка”.