Синът на шефа на Инспекцията по труда в Кюстендил Валентин Златински – Кирил, дефилира като „Малкия принц” на бала си

Валентин и Светлана Златински горди с порасналия малък принц.

Абитуриентът и майка му слязоха с еднакви тоалети от лъскаво черно “Ауди”

 

Кюстендилецът Кирил Златински и неговата майка Светлана обраха овациите и одобрителните погледи на зяпачите на абитуриентския бал на Природоматематическата гимназия в Кюстендил.

Кирил и Светлана обраха овациите на хората с тоалетите си.

Двамата слязоха, облечени в еднакъв стил, от лъскаво черно “Ауди” и дълго позираха за снимки на събралото се мнозинство от хора на Гаровия площад.

Синът на шефа на Инспекцията по труда Валентин Златински сам е измислил моделите на неговия костюм и роклята на майка си, която е рускиня и е собственичка на магазин “Малкия принц” в центъра на града.

Кирил бе заложил на черен костюм – сако с двуредно закопчаване със златисти копчета и мокасини в същия цвят, а красивата му стройна майка, която мнозина объркаха за абитуриентка, бе в дълга черна рокля в същия цвят и стил.

“Просто искахме да е нещо еднакво, да си отиваме и това са моделите, които и двамата търсехме. Иначе самия стил, в каква цветова гама да са, избрах аз”, сподели завършващият с отличие информатика в елитното учебно заведение.

Неговият баща сподели, че решението му неговата майка да му е дама също е негово и за това е отклонил доста предложения на негови съученички. Те обаче не пропуснаха да си направят фотосесия с него традиционно пред Войнишкия паметник.

Кирил Златински ще продължи образованието си руската столица, където ще уча информатика и програмиране.

“Харесва ми там, имам условия за живот и най-вече смятам, че тази страна ще ми осигури добро бъдеще”, каза усмихнат порасналият малък принц.