Обновеният СПА хотел “Катарино” край Разлог стана любимо място на туристи и местни хора, Мария, Вили Костадинова, Анна, Павлина Маркова: Наслаждаваме се на прекрасен ден

СПА хотел “Катарино” в подножието на планината край Разлог за кратко време се превърна в притегателно място не само за туристи, но и за местни хора.

В края на месец април обновеният комплекс бе официално открит на стилна церемония и галавечеря. От тогава до сега хотелът се радва на огромен интерес. Много хора от региона идват да изпият чаша ароматно кафе или освежаващ коктейл, радвайки се на приказни гледки и спокойствие.

Туристите, сред които доста чужденци, не спират да сипят суперлативи за мястото. В социалната мрежа Саймън Шрагер сподели, че комплексът е изумително красив. Във фейсбук страницата на „Катарино” Мария, Вили Костадинова, Анна, Павлина Маркова споделиха, че се наслаждават на прекрасен ден в СПА хотела.

Иван Чапов

Атанас Касапов от Разлог и Диди Георгиева също споделиха, че се чувстват прекрасно. Припомняме, реновираният СПА хотел “Катарино” е собственост на “Хидроенергийна компания”, управлявана от благоевградските бизнесмени Иван и Кирил Чапови и Владимир Табутов. По време на откриването на хотела Табутов и Иван Чапов прерязаха лентата. Тържествената церемония бе водена от певицата Йоана Драгнева, а зарята озари Разложко.

Снимките

  1. Момент от откриването на обновения СПА хотел

  1. Мария, Вили Костадинова, Анна, Павлина Маркова се наслаждават на един прекрасен ден в хотела.

  2. Тенис кортовете са модерни и удобни.

  3. Гледка от хотела

Иван Чапов