Кметът Джамбазов раздава плакети на бивши и настоящи учители за 35-ия юбилей на детска градина “Юрий Гагарин” в Долна баня

С голям празничен концерт в салона на Образцово народно читалище “Рила-1898” в Долна баня малки и големи тържествено отбелязаха 35-ата годишнина на Детска градина “Юрий Гагарин” в рилския град. Грижата и обучението на децата винаги през годините са били приоритет в работата на местната власт и общинска администрация.

Днес в Детска градина “Юрий Гагарин” се отглеждат, възпитават и обучават 215 деца, разпределени в осем възрастови грлупи и за тях се грижи квалифициран учителски и помощен персонал.

Празнично слово за юбилея поднесе директорката Радостина Велчева, а приветствие към колектива и възпитаниците отправи кметът на общината Владимир Джамбазов.

С юбилеен плакет Джамбазов и председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова наградиха бивши и настоящи учителки и работещи в учебното заведение.

С бурни аплодисменти многобройната публика посрещаше и изпращаше изпълненията на малките възпитаници, както и на техните учителки и поотраснали вече деца.