Екскметът Първан Дангов: Тоци кара ново ауди за поне 200 бона, да каже с какви пари го купи, Братя Галеви имат мутри по заместване в Дупница

Изпратил съм писмо до премиера Борисов, нека държавата провери от къде са парите на свитата на Галеви

 

„Шефът на охраната на Братя Галеви Апостол Чакалов яхна мощно чисто ново ауди. Най-вероятно A8L. На нова придобивка се радва от няколко месеца”, съобщи за вестник „Вяра” екскметът на Дупница Първан Дангов.

Известно е, че колите на голямата страст на Тоци. Той притежава в гаража си солиден автопарк, има няколко лимузини – мерцедес, високопроходим джип. Цените на най-новата му лимузина стартират от 200 000 лв. нагоре. Тази на Тоци най-вероятно е поръчкова, което означава, че се е бръкнал с допълнително с минимум 50-100 000 лв. 

„Тоци не може да се нарадва на новата си покупка и постоянно е из улиците на Дупница. Интересно е обаче той да отговори колко пари струва колата, колко данък дължи за нея, на чие име се води, допускам, че може да не е на негово. Той има автокъща в Дупница, колко данък е платил за тази автокъща, колко коли е продал и на каква стойност? Да не би тези пари да ги е изработил в затвора, където беше за участие в престъпна група, докато неговите шефове се измъкнаха? Изпратил съм отворено писмо до премиера Бойко Борисов и Цветан Цветанов, искам и те да проверят откъде са парите на бандата на Братя Галеви и защо трябва да гледаме как те се затрупват с блага и пари и се радват на изключителен възход? Кой ги подкрепя, аз не зная, нека те да кажат. Мога едно да кажа, че Братя Галеви в Дупница си оставиха мутри по заместване. Те имат хора и в политическите партии. (имената ги спестяваме, тъй като Дангов не представи доказателства, но ги пазим в редакцията б.а.). Имам доказателства за една ипотека за 114 000 евро, тя е изплатена за 2 години, с нея е купен апартамент. Може и да не е престъпление, но защо политикът се страхува да излезе и да каже от къде са парите” Може да са му ги дали приятели, нека каже.”, заключи екскметът.