Дъщерята на Сашка Васева Христина-Елена мечтае да стане певица! Детето вече тръгна по стъпките на легендарната си майка, малката се снима в клипа към парчето „Хитът на сезона“.

„Аз съм в четвърти клас и харесвам рап. Гери-Никол харесвам, Криско също…“, казва самата Христина-Елена.

Сашка Васева се гордее с амбициозната си дъщеря и заяви, че веднага е готова да й помогне, в случай че Христина-Елена избере кариера на певица. „Сцената ми е донесла на мен най-прекрасните изживявания. Била съм много щастлива с публиката винаги досега! Ако трябва да я посъветвам, бих й казала: „Да, развивай се, но усети кое най-силно те влече!“ Да усети къде е нейният талант!“, казва Сашка Васева.

Покрай прочувствените слова за бъдещето на Христина-Елена Сашка сподели, че проблемите й с очите остават все така нерешени. На този етап заболяването на зрителните органи било нелечимо. Сашка дори помоли всеки, който знае някакъв лек и цяр, да й помогне – било със съвет, било с препоръки.

Сашка се връща и към стари грешки: „Ако бях останала в „Пайнер“, сега щях да съм царица там. От моя си акъл патя цял живот“, кахъри се тя и признава, че напускането на „Пайнер“ е най-сериозната грешка в живота.