Трагедия! Дървосекачът Юсеин скочи от 4-тия  етаж на болницата в Разлог, загина на място

МБАЛ-Разлог

Откриха тяло на 70-годишна жена до басейн в Благоевград

68-годишен мъж умря по ужасяващ начин в болницата в Разлог. Пациентът е скочил от четвъртия етаж на болницата в града и починал на място, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР в Благоевград. Според непотвърдена информация трагично загиналият мъж е Юсеин от село Краище, община Белица. Мъжът е бил настанен в отделението по неврология в разложката болница преди дни. Юсеин е работил като секач в дърводобивна фирма в региона. Полицията продължава да разследва причините за трагичния инцидент. На този етап не е ясна причината за решението му да сложи край на живота си.
Същевременно в околностите на Благоевград бе намерен труп на жена. Полицаите няколко часа правиха оглед на мястото, където бе намерено тялото.
По първоначални данни няма следи от насилие, а мъртвата е на видима възраст около 70 г. Сигнал за мъртвата жена бе подаден на телефон 112 около 19 часа. Тялото е открито на черен път между ниви с жито, близо до частен басейн в местността Баларбаши над града. У починалата не са открити документи за самоличност. Предстои аутопсия, която ще покаже точната причина за смъртта.