Санданчани пяха любими хитове с Тони Димитрова на концерт в града, Валентин Пензов сред най-верните й почитатели

Тони Димитрова (вдясно) с почитателка в Сандански

Любимката на санданската публика – чаровната певица Тони Димитрова, покори сърцата на санданчани и гости на курортния град с грандиозен концерт в Дома на културата. Санданчани останаха в еуфория от спектакъла “Моите неизпратени писма” на Тони Димитрова в Сандански. За първи път Разградска филхармония “Проф. Димитър Ненов” гостува в курортния град и цялата сцена бе изпълнена с музиканти и невероятно красивата им музика. Диригент на оркестъра е талантливият Левон Манукян, а сценарият е дело на Юлия Манукян. Режисьор Тодор Мадолев. В бенда участват Росен Сеновски – китара, Иван Ченов – бас китара, Даниел Желев – ударни, и Георги Милтиядое – пиано.
Тони Димитрова разтвори душата си пред санданската публика, която аплодираше бурно всяко нейно изпълнение. Още в началото спечели сърцата на многобройните почитатели от най-слънчевия град и общуваше с тях, като се движеше с микрофона по пътеките в залата и всеки имаше възможност да я снима, пеейки. Настроението в големия салон, изпълнен до краен предел, беше върховно. Публиката пееше заедно с Тони Димитрова любимите хитове. Вокал бе Станимир Станчев, а на барабаните бе най-младият участник в оркестъра.
Сред публиката бе и маестрото Валентин Пензов, на когото Тони Димитрова отдели специално внимание. Известно е, че композиторът от Сандански гостува и участва на музикални прояви в Бургас.