Кметът Джамбазов изненада с букет председателката на пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня Атанаска Лазарова за ЧРД, гостите се черпиха с 3 вида баница

Весел рожден ден отпразнува председателката на пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня Атанаска Лазарова. Тя събра на празнична трапеза в клуба свои приятелки и приятели от близо и далеч, а да я поздравят с цветя и подаръци дойдоха кметът на общината Владимир Джамбазов, председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова, както и приятелите от пенсионерски клуб “Явор-№3” от Пазарджик с председател Крум Николов.

За богатата празнична трапеза се погрижиха жените от пенсионерския клуб, а за нея те приготвиха пролетна салата, вкусни мезета и сладкиши. Три вида вити баници вкусиха поканените гости, а всички вдигнаха наздравица за рожденичката с многото пожелания за здраве и дълголетие.

Атанаска Лазарова сърдечно благодари на всички, които са дошли и уважили нейния празник, както и на кмета и общинската администрация за всичко, което те правят за хората от третата възраст и за това техният живот да бъде по-спокоен и щастлив.

С тъмночервена роза закичи Атанаска Лазарова дойенът на акордеона и песента от района Васил Сотиров, който с певиците от вокалната група на пенсионерския клуб пяха любими и обичани песни, а пък хорото в клуба естествено поведе председателката Атанаска Лазарова.