Сашо Иванов пак гледа към кметския пост в Сапарева баня, събира верните си воини из хотелите на Иван Илчев

Сашо Иванов

„Бившият градоначалник на община Сапарева баня Сашо Иванов събира верните си воини от хотелите на Иван Илчев и се впуска в битката за връщането си на кметския пост в курорта”, коментират сапаревобанци.

„Човек или е роден за лидер, или не. Или има управленчески качества и е подготвен да ръководи, или не. Аз съм бил кмет, доказал съм, че мога, нищо чудно и да се кандидатирам пак за кмет”, заяви Иванов по повод слуховете.

Голяма част от хората, които бяха в екипа на Иванов в общината, са на работа в хотелските комплекси на Иван Илчев – собственик на хотел „Луч”, хотелски комплекс „Котвата”. На него Сашо Иванов предостави чрез концесия градската база. Поради тази причина сапаревобанци считат, че базите на Илчев ще са предизборният щаб на Сашо Иванов.

„Фирма „Сима” не е моя. Процент от акциите, около 50% мисля, че бяха, са на съпругата ми. Останалите са на Росен Минчев, който е и управител. Със сегашния кмет на община Сапарева баня Калин Гелев сме съученици. Откакто той е кмет, сме се срещали само веднъж и срещата се състоя пред дома ми. Спомням си, че Калин Гелев трябваше да се срещне с Вадим Поспелов и инвеститорите на балнеоложкия център и аз трябваше да му дам някои подробности за тях”, каза Сашо Иванов, който междувременно оглави дружеството на русофилите в Сапарева баня. Той смята, че ако българските управници възстановят отношенията си с Русия, страната ни ще с отвори за инвестиции.