Емил Христов

Над 1200 работници и служители на ТЕЦ „Бобов дол” не са получавали ваучери за храна от януари.

„Трябваше да ни дадат ваучерите за февруари според обещанието на изпълнителния директор Емил Христов. Чакахме ги в края на май. А ето, че сме вече юни. От счетоводството ни съобщиха, че не им достигали около 20 000 лв., за да почнат да ги изплащат. На месец за всеки работник са отредени по 120 лв. Финансовите неуредици в ТЕЦ- а вече минават всякакви граници. Заплатите се бавят, ваучери за храна вече няма. Питаме се не е ли крайно време Емил Христов да подаде оставка? Още повече, че той е лидер на партия и общински съветник в дупнишкия парламент и го изпратихме там заради обещанията му за силна социална политика, насочена към обикновените хора. Откакто е общински съветник не сме чули нито една дума да излиза от устата му. Нито в тази посока, нито в каквато и да била друго.

Гледаме, че мините си заминават, сега сигурно на ред е ТЕЦ-а. Има ли някой местен политик, който да излезе и да каже какво се случва и на къде отива общините Бобов дол, Дупница и каква ще бъде съдбата на всички нас?”, питат се работниците.

1 коментар

  1. А бе аз, не че съм специалист, ама нали тец-а бачка с въглища, а мините, дето го захранваха с въглища ги закриха, та май е и ваш ред?

Comments are closed.