Випуск 1988 г. от ССТ в Кюстендил се събраха на весела юбилейна среща по повод 30 години от завършването на техникума. Порасналите абитуриенти си спомниха за ученическите години в селскостопанския техникум, за униформеното облекло, трудолюбието и приятелството.

В ресторанта имаше приемна маса, а върху нея албум от ученическите години, споделени изгледи, честитки, цветя и много други неща, свързани със спомените от ученическите им години.

Организаторът на юбилейната вечер Иван Кирилов Стоичков заедно с фоторепортера Величка Емилова Пачаджиева посрещаха и настаняваха празнично облечените, с модни прически юбиляри. В надпревара се правеха снимки, показваха се такива от ученическите им години, а спомените се нижеха един след друг, от интересни по-интересни.

„Ние, бившите курсови ръководители с колегата Иван Атев, не бяхме подминавани, а непрестанно удостоявани с внимание, уважение и скъп подарък за спомен от учениците, съхранили в себе си всичко, което краси човека, с което да се гордеят”, каза курсовият ръководител на випуск 1988 г. Милчо Спиров.