Мажоретки и Духов оркестър повеждат шествие на красавици от над 25 държави в Сандански

Сандански за първи път ще бъде домакин на световна сцена на красота и елегантнос, като приеме конкурса Miss & Mr Grand  Sea World 2018, съобщиха от общинската администрация на кмета Кирил Котев. Това е един от най-престижните конкурси, изключително популярен и в Латинска Америка и ще се проведе от 25 до 30 юни в Сандански. Участници от над 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса.
Първото предизвикателство за всички е на 27 юни, когато всички участници – около 70 човека, ще изминат цялото разстояние по централната пешеходна зона в шествие на красотата и традициите в национални костюми, водени от духов оркестър и мажоретен състав от Сандански. Атрактивният финал на шествието ще бъде на голямата сцена на пл. „България” около 20 часа. Представянето по бански костюми ще се осъществи на 28 юни, когато международно жури ще избере финалистите.
На бляскавия гранд финал на 30 юни участниците ще дефилират и с официални облекла на сцената на Летен театър-Сандански от 20,30 часа. Специални гости на спектакъла са артисти, певци и композитори от голямата сцена на българската музика. Събитието се организира с подкрепата на община Сандански.