Фолкпевицата Емилия губи 60 000 лв. от отменени участия заради траура по доведения си син Феди, страда от паник атаки

Бившата половинка на санданския бизнесмен Коко Динев разиграва свои рокли на томбола с фенове

 

Около 60 000 лева ще загуби бившата половинка на санданския бизнесмен Коко Динев – Емилия, от участия. Фолкпевицата прекрати всякакви професионални изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото й състояние. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отложени над 10 нейни участия.

Тя пропусна и няколко абитуриентски бала, за които трябваше да прибере още повече пари. Емилия излезе в творчески отпуск по неприятна причина.

Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала “Тракия”. При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия й мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница, пише „България днес”. След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

“Поради стеклите се обстоятелства всички предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на Емилия са преустановени за неограничен период”, беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената й активност е в личния й профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години. На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й.

Според някои информации нервите й са напълно съсипани и това е върнало паник атаките, които я тормозеха по време на връзката й с Коко Динев. Звездата толкова дълбоко преживявала трагедията със сина на годеника й Жорж Башур, че не спирала да плаче денем и нощем. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела почти като свое дете и скърбяла като родна майка.  В същото време тя продължава своя “благотворителна инициатива”, в която подарява роклите си. Тоалетите на фолкдивата се разиграват в томбола. Всички фенки на певицата могат да се включат в жребия, като изпратят имената си до официалната страница на певицата във Facebook и да следят за следващата дреха, която Емилия ще подари. Почитателка на Емилия вече спечели лилав тоалет от играта. Момичето се казва Гергана Александрова и е много щастлива, че ще носи една от роклите на любимата си изпълнителка. Разиграваната томбола с рокли на Емилия обаче предизвика и възмущение у някои потребители, които не одобриха начинанието й, заявявайки, че е срамота да разчиства гардероба си по този начин. “По-добре да ги подарява, пред това да ги хвърля в боклука! Емилия е човек с огромно сърце”, пишат заклети фенове на певицата.