Бившата половинка на санданския бизнесмен Коко Динев разиграва свои рокли на томбола с фенове

 

Около 60 000 лева ще загуби бившата половинка на санданския бизнесмен Коко Динев – Емилия, от участия. Фолкпевицата прекрати всякакви професионални изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото й състояние. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отложени над 10 нейни участия.

Тя пропусна и няколко абитуриентски бала, за които трябваше да прибере още повече пари. Емилия излезе в творчески отпуск по неприятна причина.

Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала „Тракия“. При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия й мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница, пише „България днес”. След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

„Поради стеклите се обстоятелства всички предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на Емилия са преустановени за неограничен период“, беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената й активност е в личния й профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години. На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й.

Според някои информации нервите й са напълно съсипани и това е върнало паник атаките, които я тормозеха по време на връзката й с Коко Динев. Звездата толкова дълбоко преживявала трагедията със сина на годеника й Жорж Башур, че не спирала да плаче денем и нощем. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела почти като свое дете и скърбяла като родна майка.  В същото време тя продължава своя „благотворителна инициатива“, в която подарява роклите си. Тоалетите на фолкдивата се разиграват в томбола. Всички фенки на певицата могат да се включат в жребия, като изпратят имената си до официалната страница на певицата във Facebook и да следят за следващата дреха, която Емилия ще подари. Почитателка на Емилия вече спечели лилав тоалет от играта. Момичето се казва Гергана Александрова и е много щастлива, че ще носи една от роклите на любимата си изпълнителка. Разиграваната томбола с рокли на Емилия обаче предизвика и възмущение у някои потребители, които не одобриха начинанието й, заявявайки, че е срамота да разчиства гардероба си по този начин. „По-добре да ги подарява, пред това да ги хвърля в боклука! Емилия е човек с огромно сърце“, пишат заклети фенове на певицата.