Футболните съдии абитуриенти Любима Банова и Любомир Димитров от Кюстендил атакуват Симеоново и НСА

Любима Банова и Любомир Димитров

Грациозната волейболистка и Любо – трето поколение рефер, блеснаха на бала на Езиковата гимназия, завършиха с отличие

Двама от най-новите и млади попълнения във футболното семейство съдии на Кюстендил – Любима Банова и Любомир Димитров, блеснаха с красивите си тоалети на абитуриентския си бал. Двамата завършиха с отличие Езикова гимназия “Д-р Петър Берон” и вече минаха успешно първите си изпити от кандидатстудентската си кампания.

Грациозната волейболистка бе избрала за бала си дълга синя рокля по тялото си, гарнирана с лека бяла дантела и с грабваща мъжките погледи цепка, а косата й свободно падаше по раменете й. Любомир бе повече от стилен с избрания от него черен костюм, в комбинация с червена риза и черна папийонка.

Двамата зрелостници вече имат зад гърба си и ръководени от тях футболни срещи. Любо като рефер в Четвърта лига, а Любима – в детско-юношеския футбол.

Чаровната Банова атакува Академията на МВР в Симеоново и по този начин ще продължи семейната традиция, тъй като нейният баща работи в системата.

Семейната традиция спазва и вечно усмихнатият Любомир, който е трето поколение футболен съдия. Неговият баща Атанас Димитров и дядо му Димитър Атанасов също са били футболни рефери. Пътят, по който се е насочил да продължи образованието си Любо, очаквано е в Националната спортна академия.