Владимир Георгиев

Кога кметът Вл. Георгиев ще вземе мерки срещу шумотевиците, пишем жалба до премиера Борисов, казаха жители на квартала

За среднощни оргии и непоносим шум сигнализираха жители на кв. “Възраждане“ в Самоков. „Спрете терора в квартала“, от години апелират местни жители. Заради шумотевиците преди денонощие са били подадени много сигнали на тел. 112 и до дежурния телефон в полицията. Според хората шумната оргия продължила до 2 часа през нощта. „Обадихме се в полицията, както и на 112. Шумът идваше от заведението до магазина в квартала. Пред него бяха спрели десетки коли и скъпи джипове. След като подадохме сигнал, дълго време не бяха взети никакви мерки. При повторно обаждане до 112 ни казаха, че имат много обаждания за кримипроблеми в Самоков, но ще изпратят патрулна кола и при кафенето до магазина на кв. “Възраждане“. Извиваха си песни на ромски, чуваха се посред нощ викове, свистене на гуми и клаксониране – терорът продължи. Това наложи да се обадим отново в полицията. След половин час патрулната кола дойде и след малко си тръгна. Шумът продължи. Кога ще се намеси градоначалникът Владимир Георгиев и кога ще се вземат мерки, за да се спазят наредбите на общината за обществения ред?“, питат живеещите в квартала, като разказаха за причините, които не са им позволили да мигнат цяла нощ.

В момента се подготвя подписка от живеещите в квартала, която е адресирана до министъра на МВР, министър-председателя Бойко Борисов и кмета на града Владимир Георгиев. Ще бъдат потърсени за съдействие и общинските съветници и лидерите на ромите в Самоков.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Отива Енергото и им гаси тока на мангалите долни.Естествено от трафопоста не от таблото!!!!!!!!!!!!!!!!Само бои на тая измет!!!!!!!

  2. Начи, това стана цигански квартал, на 100% .Второ никой нищо няма да им направи на мангалите защото те са всичко в града, и са миропомазани.Това в този квартал е ежедневие.Начи по мое скромно мнение, Самоков, вече е цигнски град !

  3. Не разбрах какви лидери ще търсите.Скапана мангалска дър.жава

Comments are closed.