Кметът на Бобов дол Елза Величкова награди Наташка, Малина и Галина, които върнаха загубени пари и документи

Кметът Елза Величкова връчи благодарствени грамоти и подаръци на трите ученички

 

 

Кметът на община Бобов дол адв. Елза Величкова връчи  благодарствени грамоти за проявени честност и доблест, както и подаръци, на трите момичета от миньорския град, които преди дни намериха пари и документи и ги предадоха в местното управление на полицията.

„На 2 юни 2018 г. в центъра на гр. Бобов дол, на пейка, Наташка Асенова Иванова – 5 клас в ОУ „Н. Вапцаров”, Малина Рангелова Георгиева – 3 „б” клас в ОУ „Н. Вапцаров”,  и Галина Валентинова Александрова – 5 клас СУ „Хр. Ботев”, намират забравена чанта с пари и документи и ги предават в РУ на МВР гр. Бобов дол.

В приветствието си към децата кметът на община Бобов дол адв. Елза Величкова заяви: „Тези деца са гордост за своите родители, за своите учители, за директорките на ущилищата, в които учат, те са гордост и за цялата община Бобов дол. С постъпката си те доказаха, че притежават не само честност, доблест и висок морал, те показаха, че преди всичко са добри деца, добри ученици и добри граждани на нашата родина. Като кмет на община Бобов дол ги поздравявам, желая им много здраве, много успехи в учението и в живота и да бъдат все така всеотдайни и достойни хора”, съобщиха от общинската пресслужба.