Криза! 2 семейни хотела в Благоевград и Банско на сем. Манови и Дамянови кацваха на тезгяха за общо 1148760 лв., ипотекирани са

Хотелът на на Стефан Дамянов и Сашка Дамянова от Добринище

Частен съдия изпълнител Георги Цеклеов сложи на тезгяла цели два хотела в Пиринско. По-скъпият хотел се намира в Благоевград.

Георги Цеклеов

Цеклеов му е сложил първоначална цена от 630 720 лв. като квадратурата на имота е 186 кв.м. Според данните на ЧСИ, хотелът е собственост на Кирил Георгиев Манов и на Екатерина Димитрова Манова чрез фирмата им ЕТ „Кирил Манов”.

Хотелът в Благоевград

Имотът им представлява малък семеен хотел „Санта Круз” със заведение за хранене и е ипотекиран. Кирил Манов е един от известните ресторантьори от миналото в Благоевград. Той беше открил и първият китайски ресторант в Пиринско.

В Банско хотелът с площ от 487 кв.м. се продава за 518 040 лв. първоначална цена. Хотелът е семеен, собственост на Стефан Дамянов и Сашка Дамянова от Добринище.  ЧСИ е разделил имота за продан като за поземляния имот иска 13 392 лв. и за сградата 504 648 лв. Имотите са записани на името на фирма „Викони” ЕООД. Хотелът е ипотекиран.