Виктория Лопирева е сексапилната посланичка на Мондиал 2018 и с присъствието си нажежи градусите по време на откриването на Световното. Русия разби Саудитска Арабия с 5:0 в първия си мач, а Лопирева вече мисли за следващото препятствие – Египет.

За целта красавицата отправи молба не към кого да е, а лично към президента Владимир Путин. Той бе на двубоя на откриването и видя блестящата победа срещу Саудитска Арабия. Според ослепителната рускиня присъствието на Путин е подействало на футболистите, които са си свършили перфектно работата. И моли следното:

„Владимир Владимирович, елате на Русия – Египет, моля ви.” Лопирева дори дава добър пример с президента на Швейцария, който бе на трибуните при равенството 1:1 срещу Бразилия: „Поздравих президента на Швейцария за добрия резултат срещу Бразилия. И наистина – как да загубиш, когато на трибуните е президента на страната?„ За съжаление Владимир Путин няма да може да присъства на двубоя поради изключително плътния си делови график, обяви по-рано днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.