Директор на „Енергоремонт” – Кресна Стефан Дончев черпи със сладкиши Цветанов, призна: За първи път политик се загрижи за бизнеса ми!

Заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов свърна в Кресна при Стефан Дончев, директор на Енепгоремонт в Кресна. Той беше на визита при кметовете на Сандански и Петрич. С него беше и депутатът Даниела Савеклиева от Благоевград. Домакинът беше смаян от вниманието. “Това ми се случва за първи път, до сега няма политик, които да е идвал да ме пита за проблемите и как да ми помогне. Още повече не сме в избори, ако има избори, идват да ме агитират и после забравят.” – обясни трогнат Дончев. 

“Днес имах възможността да разговарям с изпълнителния директор на „Енергоремонт” – Кресна Стефан Дончев. Той посрещна мен и депутатите от ГЕРБ-Благоевград в кабинета си, като обсъдихме темите за проблемите пред бизнеса и възможностите за финансиране по европейските програми на малките и средни предприятия в новия програмен период. Със Стефан Дончев се обединихме около мнението, че изпълненото от ГЕРБ обещание да се изгради АМ „ Струма” е изключително важно за развитието на региона, защото се подобряват условията за бизнес и туризъм. Домакинът изтъкна, че за първи път политик идва в „Енергоремонт“ за два пъти в рамките на половин година и то при положение, че няма избори.
Стефан Дончев поиска да се организира среща на национално ниво, на която представители от всички сфери на бизнеса да коментират новите възможности за развитието на металургията, леярството и др.” – разказа Цветанов.