Шефът на ТЕЦ „Бобов дол” Емил Христов уловен във вихрен танц с ТРЗ- то на централата, И. Димитров: Преговорят за новия КТД

Емил Христов във вихъра на танците

Председателят на секцията към КТ ”Подкрепа” в ТЕЦ „Бобов дол”  Ивайло Димитров подпали фейсбук със сочни кадри на директора на централата Емил Христов.

На снимките Христов се е включил във вихрен танц с дама, която, според описанието на фотосите, е ТРЗ- то. Личи, че снимките не са правени съвсем скоро, най- вероятно са от времето преди Христов да оглави ТЕЦ “Бобов дол”, но въпреки това предизвикаха гнева на хората.
„В ТЕЦ- а да нямате специален танцов състав? А бе тоя директор ли е или танцьор от някои нощен клуб?”, пита Георги Димитров.


Ив. Димитров

„А Ружето добре го върти, браво на директора, а народа кучета го яли.”, оценява високо танцовите умения на двамата Гергана Бичкова.

Особено колоритни са и надписите към снимките, които е сложил Димитров. „Заплатите са вдигнати, личи на кого!”, „Преговори по новия КТД” и „Да му мислят работниците!” Димитров не отговори на въпросите ни какво го е провокирало да публикува снимките, от кога са те и какво е положението в централата?
Работници на ТЕЦ-а перманентно алармират в редакцията на „Вяра”, че има забавяне в изплащането на полагащите им се ваучери за храна. Те се оплакват още, че диалогът с ръководството на централата сериозно куца.