Цветанов се разтовари в компанията на внучето на кмета А. Апостолов, призна: Много ми харесва Симитли!

“Община Симитли се развива много добре през последните години, а доизграждането на АМ „Струма.” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в града и региона. Много ми харесва тук.”

Това каза заместник председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов днес по време на среща в Симитли. Той беше посрещнат от кмета Апостол Апостолов, общинските съветници, новото общинско ръководство на ГЕРБ-Симитли и кметове на населени места от общината, включително и такива от БСП и ДПС. “Пред всички присъстващи поздравих народните представители от ГЕРБ-Благоевград, които работят в екип, за да решават проблемите на общините от областта. Подчертах, че политиката, която води страната ни, се цени високо в Брюксел, а правителството на Бойко Борисов успешно защитава националните ни интереси.” – разказа Цветанов. Той истински се разтовари привечер в компанията на Апостол Апостолов, който беше дошъл с внучето си. Цветанов и малкият Поли веднага се сприятелиха. “Одрал ти е кожата, много е забавен.” – поднесе комплименти на гордия дядо Цветанов. Цветанов беше приятно изненадан и от много млади хора, които бяха дошли да го поздравят.
На свой ред кметът Апостол Апостолов благодари и пожела и Цветанов да стане вдъхновен и добър дядо, да получи тази награда. Апостолов на събранието в делови стил отбеляза, че за Симитли европейската солидарност винаги е била много важна и общината е сред първенците по спечелени и реализирани проекти по линия на европейските програми.