Патриотите срещу вота: БСП само напомня за себе си!

Волен Сидеров

Липса на доверие на хората в МВР е един от мотивите, според Сидеров

 

Шфът на патриотите в парлмента Волен Сидеров обяви, че групата ще гласува против искания от БСП вот на недоверие.
По-рано днес социалистите внесоха в парламента мотиви за оставка на правителството заради провал в политиката на сигурността.
Сидеров припомни, че един от мотивите на червените е липсата на доверие на хората в МВР.
“За мен това са ирационални метафизични аргументи. Да кажеш, че някой няма доверие, е абстракция. В политиката трябват ясни статистически данни, а те не са в полза на БСП”, каза парламентарният лидер на патриотите.
Той обясни, че доверието в МВР сега е по-голямо отколкото по време на управлението на социалистите.
“Те хората, ако си говорим разговорно и в кафенето, нямат доверие в нито една институция, но това не може да е мотив за конкретен политически ход”, каза още Сидеров. Той обобщи, че БСП нямат истински аргумент и внасят вота, само за да напомнят за себе си.
В същото време Сидеров призна, че МВР се нуждае от реформи и припомни едно от предизборните обещания на патриотите – за полицай във всяко населено място. Лидерът на “Атака” смята, че все още има възможност то да бъде реализирано.
“Нямам колебание, вотът трябва да се отхвърли, тъй като страната няма полза от падане на правителството”, каза още Сидеров. Според него и нагласите на хората били такива.
“Да работим и нощна смяна”! Така пък Сидеров коментира искането на лидерката на БСП Корнелия Нинова парламентът да не почива през лятото.

 

 

 

 

 

 

dnes.bg