Добрата новина! Николай Тончев и Петър Петков от Кюстендил откриха пакет с марихуана и  го предадоха в полицията, получиха грамоти

Николай Тончев

Учениците бяха наградени за проявена бдителност и честност при предотвратяване на престъпление, началникът на РУ Кюстендил Росен Райчев лично ги поздрави

 

Учениците Николай Тончев и Петър Петков от Кюстендил станаха пример за доблест и честност пред целия град.  Началникът на РУ Кюстендил Росен Райчев прие в кабинета си двете кюстендилски момчета, на които връчи грамоти за проявена бдителност и честност за предотвратяване на престъпление.

Петър Петков

Николай Тончев е възпитаник на ОУ „Професор Марин Дринов“ и ще бъде в 8-ми клас през идващата учебна година. Петър Петков е ученик в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Неотдавна децата се натъкнали в централната градска част на странни опаковки, който занесли ги в полицията. Оказало се, че при направената проверка и тест той съдържат марихуана.

На двете момчета Росен Райчев връчени грамоти за проявената бдителност и за това, че с поведението си са предотвратили престъпление,  пожела им весела ваканция и да имат бъдещето на достойни мъже, като изрази и уважението си към техните родители.

Краси Ценкова