Карина Георгиева от Перник намери клечки в млечна салата от „Кауфланд”

Борислав Тонев: По количките в магазина хората си лепят дъвките, някой беше зарязал и обелка от банан, на касите пък е лудница…

Оплаквания заваляха към веригата магазини „Кауфланд” в Перник. Перничани публикуваха в социалната мрежа своите отзиви към веригата, които не бяха никак ласкави. Карина Георгиева, която е възпитаничка на ЮЗУ, публикува снимки във фейсбук с текст: „Гарнитура към млечната салата, купена от „Кауфланд” в центъра”. Перничани се възмутиха от намерената „добавка” в салатат, а Анжело Рументов коментира: Европа на две скорости му викат на това. Отиваш в Германия и си взимаш салата и отиваш в Перник и си взимаш салата, слагаш ги недна до друга и играеш на ” открийте 5-те разлики”. Перничани все пак коментираха, че клиентката трябва да подаде жалба и не само магазинът, но и производителят има вина.

Публикацията на Борислав Тонев

Потребител на социалната мрежа фейсбук, представител се като Борислав Тонев, също направи пост по отношение на „Кауфланд” като сподели своите впечатления: „Принципно “Кауфланд” не ми е от любимите вериги за пазаруване (пазарувам определени стоки от време навреме там ).По ред причини не ми е в “таргет” групата. Основно заради обслужването. Всички знаем каква мъка е на щанда за месо,сирена и салати.Половината от кантарите не работят,три -четири женици тичат от единият край на другия,чакане,хаос …На касите също нещата не са цветущи.Обикновено работят половината и определено се чака на моменти.Трябва да си признаем обаче,че и една голяма част от клиентите не са цвете за мирисане.Започва се от паркирането – паркинга може и да е наполовина празен,ама си е друго да се пльоснеш с бракмата на входа на магазина…и да пречиш ! Нищо ,че се принудиха да сложат конуси и ограничителни колчета .След това се продължава на количките.Последният път на едната някой си беше залепил дъвката на дръжката,в другата беше ял някой банан и обелката беше вътре в количката (това ме и провокира да си чеша пръстите от клавиатурата сега).Продължаваме вътре в магазина – то се отварят сапуни да се душат,дезедоранти се миришат … Честа гледка е взета храна от един щанд зарязана на друг … Най-потресаващо е на хлебните изделия.Оставени са и ръкавици за еднократна употреба и метални щипки.Ама друго си е да ровиш направо с мърлявите си ръце…Та,те така …Каквото повикало – това се обадило !”