Павел Владимиров и Лили Дерибанова от Сандански ще водят престижният конкурс за красота Miss & Mr Grand World, ще пее Янка Рупкина

Един от най-престижните конкурси, изключително популярен и в Латинска Америка – „Miss & Mr Grand World” 2018 ще се проведе от 25 юни до 1 юли в град Сандански. Участниците от над 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса.
Първото предизвикателство за всички е на 27.06., когато организаторите ще поднесат своя комплимент на гостите и жителите на града. Участниците в конкурса – около 70 човека, ще трябва да изминат цялото разстояние по централната пешеходна зона в национални костюми, водени от духов оркестър и мажоретен състав от Сандански. Атрактивният финал на шествието ще бъде на голямата сцена на пл. „България” в центъра на града около 20 часа.
Представянето по бански костюми ще се осъществи на басейна на местен хотел в града на 28.06. , където международно жури ще избере финалистите.
На бляскавия гранд финал на 30.06 участниците ще дефилират и с официални облекла на сцената на Летен театър Сандански от 20.30 часа. Специални гости на спектакъла са артисти, певци и композитори от първи ешелон на българската музикална култура. Билетите са на цени – 6, 8 и 10 лв. и могат да бъдат закупени от Туристически информационен център – град Сандански /до сградата на ГУМ/.  Водещи на церемонията ще бъдат известният тв водещ Павел Владимиров и Лили Дерибанова от Сандански.

Янка Рупкина ще вземе участие в събитието, като от град Сандански тя ще стартира своето национално юбилейно турне.